Trägolv

Tarkett logo1Tarkett logo1
Tarkett logo
Tarkett kombinerar hantverk med toppmodern produktion för att ge vackra, funktionella och hållbara trägolv, specialanpassade för det nordiska klimatet. Välj bland klassiska träslag, som ek och ask, och nya spännande utformanden med olika färg, behandling och karaktär.
För fullständigt sortiment se http://konsument.tarkett.se/vara-produkter/traegolv
kahrs 940x5201kahrs 940x5201
kahrs 940x520
Svenska Kährs, med en historia som går tillbaka till 1857, är en av de äldsta tillverkarna av trägolv i världen som fortfarande verkar. Det är också en av de mest innovativa, med en lång lista av uppfinningar och innovationer inom trägolv.
För fullständigt sortiment se http://consumer.kahrs.com/sv-SE/Konsument/Golv/
junckersjunckers
junckers
Junckers massiva trägolv är tillverkade för att tåla hårt slitage samt att bibehålla sitt utseende efter många år av dagligt bruk. Junckers golv kännetecknas av ett utmärkt hantverk och produceras genom en unik tillverkningsprocess som enbart Junckers kan använda.
För fullständigt sortiment se http://www.junckers.se/products.aspx
junckersjunckers
junckers

Skeppsgolv

Junckers har sedan 20 år producerat skeppsgolv. Gummilisten som
fräses ner och monteras på fabriken, innebär att varje bräda får en egen rörelsfog. Skeppsgolvet blir extremt lämpligt för golvvärme och för inomhusmiljöer med ett varierande inomhusklimat. Skeppsgolvet är ett perfekt alternativ i fritidshuset, på alla golv med golvvärme, men framför allt är det ett mycket vackert golv med stark karaktär.
Bläddra i Junckers katalog om skeppsgolv på http://www.e-pages.dk/junckers/205/