Konsument

På senare år har vi ökat möjligheterna för konsumenter att ta del av de produkter och tjänster som Golvinteriör erbjuder. Vi har bland annat renoverat vår butik som nu har 100-tals prover från de ledande varumärkena samt professionell personal på plats som svarar på dina frågor.

Med vår erfarenhet kan vi hjälpa dig att hitta ett golv som passar din stil samtidigt som vi också kan ge förslag på golvmaterial och underlag som uppfyller dina förväntningar när det kommer till kvalité, känsla och livslängd/garanti.

Allt för att du ska vara så nöjd som möjligt när golvet ligger på plats.

Vi erbjuder: 

- Gratis hembesök & rådgivning
Vi kan hjälpa till med allt ifrån att mäta och kontrollera undergolv till att rekommendera olika typer av golv, kvalité och material samt även ge läggningstips.

- Läggning av golvet
Vi hjälper till med rivning av befintligt golv och läggning av det nya golvet. Vi har 13 egna golvläggare som lägger alla typer av golv, även våtrum.

- Efterbehandling och reparationer
Vi slipar, färgbehandlar och reparerar ditt befintliga golv så att det blir som nytt.

- Totalrenovering av badrum
Vi samarbetar med lokala företag, måleri, vvs, elektriker och snickare. Detta innebär att du som konsument inte behöver lägga lika mycket tid på att planera samt jaga duktiga hantverkare. Låt oss stå för det!

- Kundanpassat
Du har kanske några särskilda önskemål, tex läggning i trappor?
Hör av dig, vi löser det mesta!

KonsumentKonsument
Konsument
Konsument